Tractoarele de specialitate Seria 5 Între 60 şi 74 kw (între 80 şi 100 cp)

Size: px
Start display at page:

Download "Tractoarele de specialitate Seria 5 Între 60 şi 74 kw (între 80 şi 100 cp)"

Transcription

1 Tractoarele de specialitate Seria 5 Între 60 şi 74 kw (între 80 şi 100 cp)

2 2 Cuprins Cuprins Introducere GV GF GH... 6 Municipalitate şi Golf... 7 Motor şi transmisie Cabină şi sisteme hidraulice RN Mentenanţă şi AMS Specificaţii Service John Deere Minimum 1,86 m 1,8 2,5 m Mai lat de 2,5 m 5RN Tractor premium cu şasiu complet, cu mai multă putere şi confort într-o versiune specială îngustă, pentru livezi şi podgorii. Până la 78 cm 5GH Model cu vizibilitate sporită pentru a lucra deasupra legumelor şi fructelor.

3 Seria 5 3 Acces în toate zonele. Dacă apreciaţi calitatea, o să vă placă noua noastră gamă de specialitate 5G. Tractoarele noastre de specialitate 5GF, 5GV şi 5GH rapide şi flexibile sunt ideale pentru spaţiile restrânse şi mediile dificile. Sunt uşoare pe sol şi consumă puţin combustibil, asigurând totuşi toată puterea pntru hidraulică şi priza de putere de care aveţi nevoie pentru o gamă largă de activităţi. Cu o varietate de opţiuni şi configurări din care puteţi alege, veţi găsi cu siguranţă un tractor de specialitate 5G care se potriveşte perfect pentru afacerea dumneavoastră şi care vă va permite să beneficiaţi de soluţiile noastre personalizate. Cel mai important, vă oferă calitatea dovedită John Deere. Astfel, an după an, veţi profita de o excepţională siguranţă şi durabilitate. 1,0 1,3 m 1,25 1,50 m 1,8 2,2 m 5GV Tractor pentru podgorii înguste. 2,0 3,0 m 5GF Tractor pentru livezi şi podgorii.

4 4 5GV Cel mai potrivit tractor pentru podgorii. Lăţime rânduri: 1,8 2,2 m Cu o rază restrânsă de întoarcere şi o lăţime totală de doar 105 cm (versiunea 2WD) sau 115 cm (versiunea MFWD), 5GV este perfect pentru podgoriile cu spaţii înguste între rânduri. Zona liberă a osiei este ideală pentru instrumente medii şi dacă efectuaţi operaţiuni sub fructe sau viţă de vie joasă, veţi aprecia cu siguranţă roţile de 20" sau 24" de pe modelele noastre OOS (fără cabină). Motorul PowerTech M de 4,5 litri cu Tier III, cu consum redus de combustibil vă oferă putere de rezervă iar transmisia modernă vă asigură că o puteţi utiliza la maximum. Cu un sistem hidraulic cu centru deschis de 60 litri şi priza de putere, vă puteţi efectua sarcinile cu uşurinţă, iar cu un rezervor de combustibil standard de 74 l, puteţi sta mai mult timp pe câmp, fără a vă opri. Cabină sau modelele OOS Motor PowerTech M de 4,5 litri Tier III cu 59/66/74 kw (80/90/100 cp) Capacitate nominală 97/68 EC Categoria IN/I/II tirant în 3 puncte Comenzi electronice pentru tirant disponibile pe modelele cu cabină Comenzi clare, logice şi vizibilitatea sporită 360 de grade. Radiatorului se glisează cu uşurinţă pentru o curăţare mai rapidă şi mai uşoară.

5 5GF 5 Utilaj pentru munci în cadrul livezii sau podgoriei. Lăţime rânduri: între 2 şi 3 m şi mai late. 5GF este ideal pentru aproape toate sarcinile din livada dumneavoastră sau din podgoriile mai mari. Vă oferă toată manevrabilitatea şi vizibilitatea de care aveţi nevoie plus priza de putere care vă facilitează munca în cazul sarcinilor dificile. Puteţi alege între două tipuri de viteze (540/540E şi 540/1000 rpm). Osia frontală opţională pentru MFWD vă oferă mai multă putere pentru folosirea cuplei de remorcare în condiţii de alunecare. Designul punctului pivotant înalt permite 10 din oscilarea osiei, iar antrenările finale ale planetarei asigură că toată puterea ajunge în pământ. Cabină sau modelele OOS Motorul PowerTech M de 4,5 litri Tier III cu 59/66/74 kw (80/90/100 cp) Capacitate nominală de 97/68 EC Sisteme hidraulice 60 l OpenCenter Opţional o a treia pompă cu până la 104 l/min Categoria IN/I/II tirant în 3 puncte Până la 24 kn capacitate de ridicare Angrenarea prizei de putere se află pe partea stângă pentru un acces mai facil. Panoul cu dispozitivul monitorizează motorul, deplasarea şi vitezele prizei de putere, nivelul de combustibil, temperatura lichidului de răcire şi altele. Putere de ridicare de 24 kn pe parcursul ariei de ridicare cu această sarcină grea Categoria IN/I/II cuplu în 3 puncte. Tija hidraulică opţională de ridicare vă permite să contrabalansaţi echipamentul pe teren denivelat.

6 6 5GH Înalt şi măreţ. Cu o gardă la sol de până la 78 cm, 5GH este ideal pentru a lucra deasupra fructelor şi legumelor. Atât versiunea cu cabină, cât şi staţia de operare deschisă vă oferă două transmisii moderne: 12F/12R 2WD/MFWD şi 24F/24R MFWD cu Hi-Lo mecanic. De asemenea, versiunea cu cabină are o comandă electronică pentru controlul tirantului. Versiunea 2WD are osii frontale speciale cu pivot pentru o gardă maximă la sol (78 cm). Chiar şi versiunea MFWD oferă o dimensiune impresionantă de 63 cm, datorită roţilor standard de 38-inci. modelele 2WD: 78 cm gardă la sol modelele MFWD: 63 cm gardă la sol Coborâţi osia spate pentru a adapta garda la sol pentru tipul de recoltă. Motor PowerTech M de 4,5 litri Tier III cu 66 kw (90 cp) Capacitate nominală 97/68 EC Modelul 5GH are o cabină mai mare decât celelalte modele de specialitate ale noastre: este cu 39 cm mai lată, 19 cm mai lungă şi cu 4 cm mai înaltă. Aşadar, pe lângă comenzile ergonomice şi confortul John Deere, veţi avea şi mai mult spaţiu pentru lucrurile personale.

7 Seria 5 7 Municipalitate şi golf. Robust, flexibil, uşor de operat nu e de mirare că atât de multe municipalităţi se bazează pe tractoarele Seria 5 pentru înlăturarea zăpezii şi a gheţii de pe drumuri înguste, utilizându-le, de asemenea, în parcuri şi spaţii verzi. Nici o sarcină nu este prea dificilă Consumul redus de combustibil al motorului PowerTech M de 4,5 litri John Deere vă oferă destulă putere, care combinată cu transmisia modernă, garantează că sunteţi pregătiţi pentru toate tipurile de sarcini speciale. Sistemul hidraulic puternic OpenCenter uşurează chiar şi cele mai grele sarcini, cum ar fi îndepărtarea zăpezii. Cabina ergonomică cu încălzire şi sistem de aer condiţionat oferă confort operatorilor, care vor fi productivi pe tot parcursul zilei. Iluminarea puternică şi clară vă permite să lucraţi în siguranţă şi în condiţii bune pe timpul nopţii. Operatorii apreciază comenzile logice şi confortul din cabină, iar proprietarii preţiuesc siguranţa, flexibilitatea şi uşurinţa serviciilor.

8 8 Motor, transmisie, sisteme hidraulice A Performanţă dovedită: motorul PowerTech M 4,5 l. A Noua Turbină şi un nou intercooler pentru mai mult cuplu şi un răspuns rapid al motorului la încărcătură La fel ca toate celelalte de pe tractoarele Seria 5, motorul este construit cu un scop de către John Deere. Legendarul motor de 4,5 l PowerTech M vă oferă siguranţă şi durabilitate excepţională plus cuplul şi puterea suplimentară de care aveţi nevoie în situaţii dificile. Eficienţă? Staţi liniştiţi. Acţionarea ventilatorului de răcire garantează cea mai bună utilizare a motorului şi a combustibilului. Viteza ventilatorului variază în funcţie de temperatura aerului care trece prin radiator. Întrucât ventilatorul dumneavoastră nu funcţionează niciodată cu o viteză mai mare decât ar trebui, la sarcinile uşoare veţi economisi combustibil şi aveţi mai multă putere pentru muncile grele de pe câmp. C E B Noul pachet de răcire C În conformitate cu regulile de emisie TIER III D Service la îndemână reprezintă un timp mai scurt petrecut în curte şi mai mult pe câmp E Sistemul de răcire prin pulverizarea pistonului John Deere şi ventilatorul de răcire = performanţă maximă, siguranţă şi păstrarea valorii pe viaţă D B Motorul PowerTech M oferă putere constantă la o turaţie aproximativă de 500 rpm. O rezervă de cuplu de 30% vă oferă o putere de tracţiune impresionantă, care vă permite să operaţi indiferent de situaţie. Acţionarea ventilatorului de răcire funcţionează la viteze reduse, oferindu-vă mai multă putere utilă.

9 Seria 5 9 Selectaţi vitezele potrivite. Cu patru opţiuni de transmisie modernă din care puteţi alege, este uşor să adaptaţi modelul 5G pentru ferma dumneavoastră. Alegeţi simplu transmisia, specificaţi dacă doriţi versiunea de 30 sau 40 km/oră apoi alegeţi opţiunile de care aveţi nevoie. Pe versiunile cu 40 km/oră, puteţi opera la o viteză scăzută de până la 500 m/oră ideală pentru lucrul printre legume. Transmisie Hi-Lo Mecanic Hi-Lo Electro-hidro Creeper 30 km/h 40 km/h 12F/12R mecanic. LHR 24F/24R mecanic LHR 24F/24R mecanic. LHR 24F/24R hidraulic LHR Doriţi să schimbaţi frecvent direcţia? Transmisia noastră 24F/12R are un Power Reverser standard electric pe partea stângă ideal pentru operaţiunile de încărcare sau pentru întoarcerile la capăt de rând Schimbaţi vitezele din mers fără a atinge ambreiajul. Butonul de debraiere de pe transmisia 24F/12R PowerReverser Hi-Lo electro-hidraulic economiseşte timp şi vă scuteşte de efort. Sisteme hidraulice Sistemul hidraulic OpenCenter simplu, asigură putere pentru majoritatea aplicaţiilor. Aveţi nevoie de mai multă putere pentru operaţiunile de încărcare? Specificaţi în schimb pompa opţională pentru flux ridicat. Sistemul OpenCenter l/min l/min ca opţiune Optional tandem cu a treia pompă: l/min până la SCV 4 spate Puterea hidraulică pentru activităţile dumneavoastră este transmisă cuplajelor SCV montate la mijloc.

10 10 Cabină, OOS, comenzi Lucraţi cu stil şi în confort. Tractoarele de specialitate 5G sunt compacte, însă acest lucru nu înseamnă că nu sunt confortabile. Chiar şi cabina îngustă de pe modelele 5GF şi 5GV este surprinzător de spaţioasă iar modelul 5GH are o cabină mai mare compactă, care este şi mai spaţioasă. Modelul cu 6 stâlpi de pe modelele 5GF şi 5GV combină protecţia efectivă anti-răsturnare cu impresionanta vizibilitate de 320 de grade. Ferestrele curbate din colţuri spate vă oferă vizibilitate asupra utilajelor care funcţionează în partea laterală a tractorului nu mai există obstacole în calea dumneavoastră! Parbrizul este susţinut de două telescoape pe gaz şi se deschide cât de larg doriţi. Ambele versiuni ale cabinei sunt proiectate pentru a menţine operatorii atenţi şi în formă, 24 de ore din 24. Bordul şi comenzile asigură operarea intuitivă, iar totul este poziţionat la îndemână. Volanul înclinat şi telescopic asigură stabilirea poziţiei perfecte în câteva secunde. Confort În ceea ce priveşte confortul, relaxaţi-vă: cabina etanşă şi presurizată previne intrarea prafului, în timp ce panourile fonoizolante asigură o deplasare liniştită şi lină toată ziua. Scaunul standard, cu ajustare a înălţimii, are un amortizor mare şi un spătar cu tapiţerie generoasă în jur pentru a vă menţine în scaun, pe teren dificil sau în pantă. Sau, dacă preferaţi, de ce nu vă răsfăţaţi cu versiunea de lux cu pernă de aer? Acest scaun luxos are un spătar mai mare şi tetieră pentru o deplasare lină şi lipsită de stres în fiecare zi. Cabina spaţioasă de pe modelele 5GF/5GV nu vă va incomoda.

11 Seria 5 11 Comezile galbene ale prizei de putere sunt plasate la îndemână, lângă consola din stânga. Sunt uşor de găsit şi uşor de utilizat. Panoul de comandă al tirantului se află în faţa consolei din dreapta, astfel este uşor să vă ajustaţi setările în timpul mersului. Comenzile clare şi cu cod de culoare sunt uşor de utilizat. Deschis pentru orice. Bineînţeles, este posibil să nu aveţi nevoie de cabină! În acest caz, opţiunea Open Operator Station 5G este ideal pentru dumneavoastră. Platforma spaţioasă nu este doar foarte valoroasă este confortabilă şi convenabilă. Luaţi loc Bun venit la bord! Accesul către platforma silenţioasă se face cu uşurinţă din ambele părţi. Toate comenzile sunt poziţionate acolo unde trebuie la îndemână şi totuşi fără să deranjeze. Iar scaunul ajustabil este proiectat pentru confort pe durata întregii zile. Vizibilitate mai bună OOS vă oferă o vizibilitate mai clară a ceea ce se află înainte şi vizibilitate mai clară a barei de tracţiune. Indicatorul analog afişează la vedere motorul, puterea de pornire şi viteza la sol. Iar cele 2 bare ROPS se pliază şi pentru zonele cu gardă joasă. Comenzi Ca opţiune, sunt disponibile comenzile electronice pentru MFWD, DIFF sau pentru tirantul în 3 puncte. În ceea ce priveşte viteza prizei de putere, puteţi alege între 540/540E sau 540/1000 pentru toate modelele în timp ce puterea de deplasare este întotdeauna standard. Puterea la îndemâna dumneavoastră Toate tractoarele de specialitate 5G utilizează o cutie de viteză cu 2 manete. Majoritatea comenzilor sunt mecanice, inclusiv SCV-urile, reversorul, comenzile tirantului şi prizei de putere. Ca opţiune, sunt disponibile comenzile electrionice pentru MFWD, DIFF sau tirantul în 3 puncte.

12 12 5RN Şasiu complet şi putere Premium: 5RN. 5RN vă oferă puterea şi confortul maxim într-un tractor îngust de 1,84 m lungime. Acesta combină experienţa de condus premium cu şasiul complet ranforsat pentru o putere şi o durabilitate şi mai mare. Totuşi, dacă apar probleme în livada sau podgoria dumneavoastră, împreună cu 5RN veţi reuşi păstrându-vă zâmbetul pe buze. Relaxaţi-vă! Totul referitor la 5RN este proiectat pentru o productivitate lipsită de stres. Cabina premium stabileşte standarde noi în privinţa vizibilităţii şi confortului şi la doar 74 db(a). Tehnologia transmisiei moderne elimină efortul din manevrarea tractorului. Capacitatea impresionantă de ridicare indică faptul că puteţi manevra cu uşurinţă chiar şi cele mai grele echipamente. Iar cu comenzile standard de deplasare, operatorii dvs. nu vor mai supraîncărca ataşamentele angrenate de priza de putere. motor de 4,5 l PowerTech E HPCR 2V 59/66/74 kw (80/90/100 cp) transmisii premium MFWD tirant electronic standard intercooler radiator culisant cabina Premium TechCenter Tirantul frontal John Deere şi priza de putere sunt disponibile opţional disponibil opţional HMS II

13 5RN 13 Chiar dacă montaţi o cupă, vizibilitatea în faţă şi în lateral este excelentă. Trapa din sticlă a acoperişului oferă vizibilitate perfectă pentru o încărcare precisă. 5RN Transmisii şi comenzi. 5RN vă oferă două transmisii de vârf AutoQuad Plus sau PowerQuad Plus. Amândouă dispun de 4 game de viteză. Ambele vin împreună cu comanda de deplasare pentru aplicaţiile ce necesită viteze constante. Ambele dispun de un reductor pentru viteze mici de 1,5 km/oră ca opţiune. Iată diferenţa AutoQuad Plus este alegerea premium cu schimbare de viteză automată fără ambreiaj. Puteţi seta punctele de schimbare între 1700 şi 2200 rpm, astfel veţi fi mereu în viteza potrivită pentru activitate. Acest lucru este foarte util atunci când întâlniţi sol dur în timpul aratului sau când vă deplasaţi în rampă. Indiferent de transmisia pe care o alegeţi, veţi beneficia de toate aceste caracteristici premium, standard pe modelul dumneavoastră 5RN: De ce este mai bun un şasiu complet? Un şasiu complet transformă tractorul dumneavoastră într-unul mai puternic şi mai durabil. Puteţi ridica şi tracta încărcături mai grele deoarece şasiul preia toată greutatea şi tot efortul nu motorul sau transmisia. De asemenea, este uşor să vă montaţi unul dintre multele modele de încărcătoare frontale. Doar John Deere vă oferă avantajul şi rezistenţa unui şasiu complet! Comandă deplasare Dispozitiv blocare parcare O singură manetă pentru schimbarea vitezelor cu buton de dezambreiere Tehnologia SoftShift Adaptarea vitezei PermaClutch cu durată lungă de viaţă Tirant electronic standard Adaptarea vitezei Puncte de schimbare viteză ajustabile Modelul şasiu complet Armat, mai lung şi mai masiv pentru un efort mai mic asupra motorului sau transmisiei.

14 14 Cabină şi hidraulică Confort sporit. Chiar şi după o zi lungă pe câmp, nu vă veţi grăbi să coborâţi din tractorul dumneavoastră 5RN. Scaunul SuperDeluxe reduce efectul zdruncinăturilor şi al vibraţiilor, iar poziţia de condus este perfectă, datorită bordului înclinat şi a coloanei de direcţie ajustabile şi telescopice. În ceea ce priveşte comenzile, totul este plasat acolo unde aveţi nevoie mereu la îndemână, niciodată nu vă deranjează. Priveşte şi lasă-te privit Vizibilitatea este de asemenea impresionantă. Observaţi că nu există piloni în formă de C în spate? Doar panouri rotunjite din sticlă pentru o vizibilitate clară neobturată. Puteţi chiar să comandaţi o trapă de sticlă pentru o vizibiltate mai bună în lucrul cu încărcătoarele frontale.

15 Utilizaţi tirantul spate pentru o încărcătură utilă de până la 2,9 t şi o capacitate maximă de ridicare de 42 kn, datorită puterii mari de ridicare a sistemul hidraulic cu compensare a presiunii. 5RN 15 Putere hidraulică premium. Cu sistemul său hidraulic premium de detectare a încărcăturii, 5RN are destulă putere hidraulică. Alegeţi fie pompa standard cu 56 l/min, sau versiunea opţională 65 l/min pentru o performanţă maximă. Oricare ar fi alegerea dumneavoastră, veţi dispune de până la 3 SVC-uri spate şi încă două pentru încărcătorul frontal sau pentru ataşamente. Tot ceea ce trebuie să faceţi este să vă decideţi care dintre cele trei pachete de încărcătoare vi se potriveşte cel mai bine! Comanda de navigare Comanda de navigare păstrează viteza stabilă a motorului, indiferent de situaţie. Introduceţi rotaţiile pe care le doriţi iar sistemul compensează pentru fluctuaţiile de încărcătură pe parcursul deplasării. Acest lucru reprezintă viteză constantă de deplasare înainte şi bineînţeles viteze de priză de putere constante. De ce este atât de important? Deoarece cu protecţia turaţiei, instrumentele prizei de putere sensibile la viteză precum utilajele de erbicidat, distribuitoarele sau presele de balotat funcţionează mai bine şi rezistă mai mult. Venind vorba de constante, caracteristicile ConstantPower asigură că motorul are exact aceeaşi putere şiacoperă o gamă de 550 rpm. 5RN este proiectat pentru un acces uşor, pentru a facilita service-ul obişnuit. Vă rugăm să aveţi în vedere faptul că service-ul pentru 5RN este diferit de cel al celorlalte tractoare din Seria 5. Pentru o performanţă pe termen lung folositi numai componente de origine şi lubrifianţi originali de la John Deere, creaţe special pentru echipamentele John Deere.

16 16 Service Service cu zâmbetul pe buze. A B C La John Deere, considerăm că service-ul ar trebui să fie simplu. De aceea, am făcut mentenanţa de rutină atât de uşoară pentru toate modelele noi Seria 5G. Accesul este rapid şi fără dificultăţi, multe sarcini nici nu necesită utilizarea de scule. De asemenea, câteva caracteristici noi pentru a vă menţine tractorul funcţional: NOUL model de radiator cu rezervor de expansiune integrat NOUA sită a radiatorului blochează praful NOUL intercooler NOUL răcitor ulei A Verificaţi uleiul fără a mai ridica capota. B uleiul de transmisie/uleiul hidraulic trebuie schimbate doar o dată la 1000 de ore. D E F C curăţarea radiatorului este uşoară apăsaţi butonul inversaţi ventilator din cabină pentru a îndepărta iarba. D filtrul de aer nu necesită unelte pentru a fi înlocuit. E puteţi verifica nivelul lichidului hidraulic în vizorul din spate. F Bateria este situată în faţă pentru un acces mai facil. Siguranţele se află în cabină, sub torpedou.

17 Seria 5 17 Ghidare opţională pentru acurateţe incomparabilă. GreenStar Lightbar Dacă nu cunoaşteţi prea multe lucruri referitor la sistemul de ghidare, acest sistem de urmărire paralel, simplu, este ideal pentru dumneavoastră. Durează mai puţin de zece minute să-l montaţi şi funcţionează pe orice model de tractor John Deere şi majoritatea utilajelor cu priză de 12V. Acest sistem are două componente: noul receptor StarFire 300 pe care îl montaţi pe cabină, şi afişajul Green- Star Lightbar cu prindere pe parbriz sau pe tabloul de bord. Fiecare indicator cu LED de pe afişaj reprezintă o deviere de 10 cm de la ruta ideală pe care aţi setat-o. Kit-ul de direcţie AutoTrac ATU 200 Universal. Acest sistem de ghidare bazat pe satelit şi hands-free creşte la maximum productivitatea, uşurând în acelaşi timp munca pentru conducător. Chiar dacă este întuneric sau se înserează AutoTrac reduce consistent suprapunerea cu până la 90 la sută, economisind timp, efort şi combustibil. Tot ceea ce trebuie să faceţi este să introduceţi lăţimea de tăiere, apoi setaţi o linie de la A la B. După aceea, nu trebuie decât să viraţi pe coline şi în jurul obstacolelor AutoTrac face restul. Kit-ul conţine un receptor StarFire, un afişaj GreenStar2 şi o coloană de direcţie motorizată reînnoită. Este compatibil cu semnalele SF1 & SF2, precum şi cu RTK. Fiecare indicator cu LED de pe afişaj reprezintă o deviere cu 10 cm de la ruta ideală setată de dumneavoastră.

18 18 Specificaţii 5080 GF/GV 5090 GF/GV 5100 GF/GV 5090GH 5080RN 5090RN 5100RN PERFORMANȚE MOTOR Faza III certificată conform 97/68/CE Capacitate nominală (97/68 CE), kw (cp) 59 (80) 66 (90) 74 (100) 66 (90) 59 (80) 66 (90) 74 (100) Capacitate maximă (97/68 CE), kw (cp) 60 (81) 67 (91) 75 (102) 67 (91) 64 (87) 72 (98) 79 (108) Capacitate nominală (ECE-R24), kw (cp) 54,5 (74) 62 (84) 69 (94) 62 (84) 56 (76) 63 (86) 71 (96) Capacitate maximă (ECE-R24), kw (cp) 55,5 (75,5) 62 (85) 70 (96) 62 (85) 61 (83) 69 (94) 77 (104) Interval capacitate constantă, rpm /cuplu max. (97/68/CE) 500 / / / / / / / 550 Viteză nominală, rpm Tip PowerTech M, injecție mecanică, 2 Valve, Certificat pentru emisii Faza III A, Turbină cu intercooler PowerTech M, injecție mecanică, 2 Valve, Certificat pentru emisii Faza III A, Turbină cu intercooler PowerTech E, CommonRail, 2 Valve, Certificat pentru emisii Faza III A Cilindru/Capacitate 4/4525 4/4525 4/4525 Ventilator de răcire Ventilator controlat de temperatură Ventilator controlat de temperatură Ventilator controlat de temperatură Sistem injecție combustibil & Comenzi: Injecție mecanică Injecție mecanică CommonRail cu presiune înaltă Capacitate rezervor combustibil în litri (Opțional 96 doar pentru 2WD) 114 OPȚIUNI TRANSMISIE Ambreiaj uscat pentru sarcini dificile, Ambreiaj disc disponibil cu diametrul de 135 mm Ambreiaj uscat pentru sarcini dificile, 280 mm disc diametru la bază, 280 mm disc diametru la bază, opțional ambreiaj ud opțional ambreiaj ud PowerReverser Multi disc, disc disponibil cu diametrul de 135 mm PowerReverser Multi disc, PermaClutch II răcit cu ulei, discuri cu diametrul de 225 mm, echipament de bază Dispozitiv blocare parcare N/A N/A N/A N/A echipament de bază OPȚIUNI TRANSMISIE 12F/12R Syncro Reversor 1,4 30 km/h 12F/12R Syncro Reversor 1,4 30 km/h 16/16 PowerQuad Plus 3,3 40 km/h 24F/24R Syncro Reversor cu Hi-Lo mecanic 0,5 40 km/h 24F/24R Syncro Reversor cu Hi-Lo mecanic 0,5 30 km/h 16/16 PowerQuad Plus cu 16/16 Underdrive 1,5 40 km/h 24F/24R Syncro Reversor cu Hi-Lo electro-hidraulic 0,5 40 km/h 16/16 AutoQuad Plus 3,3 40 km/h 24F/12R PowerReversor Hi-Lo electro-hidraulic și buton decuplaj 0,5 40 km/h 16/16 AutoQuad Plus cu 16/16 Underdrive 1,5 40 km/h Schimbare viteze 2 manete; reversor mecanic stânga la 12F/12R și 24F/24R și transmisie Syncro Reversor; transmisie PowerReverser dotat cu reversor mecanic stânga și buton decuplare Schimbare viteze 2 manete; reversor mecanic stânga Schimbător viteze 1 manetă, buton decuplare, schimbare ușoară, adaptarea vitezei, Comandă de navigare în Bază, Comandă schimbare viteză automată (AutoQuad) PRIZĂ DE PUTERE SPATE Ambreiaj priză de putere Angrenaj mecanic, servo asistat sau electro-hidraulic Angrenaj mecanic Multi-disc operat electro-hidraulic răcit cu ulei Priză de putere 540/540E PTO cu arbore cu 6 caneluri, motor rpm 1938 / / / 1701 Priză de putere 540/540E/1000 PTO 1938 / / 1962 cu arbore reversibil cu caneluri 6 & 21, rpm (540/1000 priză de putere cu arbore cu 6 caneluri) (540/1000 priză de putere cu arbore cu 6 caneluri) 2097 / 1697 / 2074 PRIZĂ DE PUTERE FAȚĂ Viteză, rpm 1000 SISTEM HIDRAULIC Flux maxim în l/min 71 cu 190 bar (24 l/min + 47 l/min) Opțional 84 cu 190 bar (24 l/min + 60 l/min) Opțional 104 cu 190 bar (24 l/min + 60 l/min + 20 l/min) 71 cu 190 bar (24 l/min + 47 l/min) Opțional 84 cu 190 bar (24 l/min + 60 l/min) Flux maxim 56 sau 65 cu 200 bar Tip Open Center Open Center Detector încărcătură cu pompă cu flux constant (PC=presiune compensată) SCV-uri maxime Cupluri mediane montate opțional, 4 SCV-uri cu retur presiune liberă TIRANT 3 PUNCTE Spate Comandă cuplu Mecanic pentru opțiune de bază / electonică Mecanic pentru opțiune de bază / electonică Tip detector Legătură centru mecanică Legătură centru mecanică legătură electronică inferioară Moduri detector Control încărcătură & adâncime, infinite mix, plutire Control încărcătură & adâncime, infinite mix, plutire Control încărcătură & adâncime, infinite mix, plutire Comandă moduri Limitator înălțime, rata de cădere, coborâre & ridicare rapidă Limitator înălțime, rata de cădere, coborâre & ridicare rapidă Limitator înălțime, rata de cădere, coborâre & tragere rapidă, umezire cuplu Capacitate maximă de ridicare la tirant, kn

19 Specificaţii GF/GV 5090 GF/GV 5100 GF/GV 5090GH 5080RN 5090RN 5100RN CUPLU FAȚĂ Capacitate maximă de ridicare N/A Capacitate maximă de ridicare 29 kn OSIE Tip osie 2 WD sau MFWD 2 WD sau MFWD MFWD Angrenare 4WD Mecanică sau electro-hidraulică Mecanică Operată electro-mecanic, cuplu răcit cu ulei Angrenare blocare diferențială Blocare automată la încărcătură maximă Blocare automată la încărcătură maximă Blocare automată la încărcătură maximă Angrenare blocare diferențială spate Mecanică sau electro-hidraulică Mecanică Operată electro-mecanic, multidisc răcit cu ulei Unghi direcție FRÂNE Frână de picior Discuri răcite cu ulei cu auto- corecție, auto-ajustare Discuri răcite cu ulei cu auto- corecție, auto-ajustare Discuri răcite cu ulei cu auto- corecție, auto-ajustare Frânare 4WD Angrenaj automatic MFWD la 40 km/h transmisie Angrenaj automatic 4WD Angrenaj automatic 4WD CABINĂ Tip Cabină ridicabilă; vizibilitate 320 ; opțional coloană de direcție/volan telescopic Cabină ridicabilă; vizibilitate 320 ; Cabină ridicabilă; vizibilitate 310 ; opțional coloană de direcție/volan telescopic și rabatabil, opțional coloană de direcție/volan telescopic și rabatabil compartimente depozitare; opțional FieldOffice Nivel sunet la încărcătură maximă în db (A) (OOS) 82 (86) 81 (86) 74 Service Cabină detaşabilă Cabină detaşabilă Cabină detaşabilă (Standard și joasă) Afișaj Panou cu un singur instrument Panou cu un singur instrument Panou Dual Gauge II Premium și afișaje suplimentare în rh B-post Iluminare standard 2 faruri aprinse față și spate 4 faruri aprinse față și 2 spate 4 faruri aprinse față și 4 spate; trapă acoperiș cu sticlă; Montare cabină Cadru cabină izolat cu 4 monturi de cauciuc care abosrb vibrațiile Isolated cab frame on 4 vibration absorbing rubber mounts Presurizare cabină 1mb Opțiuni importante AC; parbriz care se deschide; Aer condiționat; parbriz care se deschide AC; Cabină joasă; parbriz rabatabil; 2 faruri H4 linie mediană 2 faruri H4 linie mediană 4 faruri aprinse față și 4 spate; trapă acoperiș cu sticlă; Suport cupă Suport cupă Încărcător pachete cu cupluri medii montate și joystick; Stație operator deschisă (OOS) Stație operator deschisă (OOS) Pachet HMS II asistență electronică operator; FieldOffice; ȘAȘIU Structură Construcție în bloc Construcție în bloc Ramă de oțel integrală DIMENSIUNI ȘI GREUTĂȚI 5GF 5GV Distanța dintre osii / Gardă la sol, mm 2085 / / / / 390 Înălțimea totală cabina standard / Cabină joasă, mm 2415 / / / / / 2540 (Cabină joasă) Centru osie spate- acoperișul cabinei / Stație deschisă ROPS, mm 1785 / / / / Lățime cabină spate (12.4R36 cauciuciri spate), mm 1720 Gardă sol MFWD, Centru, mm (780 la 2WD) 390 Lățime totală față la sol (11.2R20cauciucuri față) 1840 Lățime totală osie față / Lățime flanșă osie față, mm 1860 / 1640 Lățime totală, mm 1540 (Întindere cablu spate 1120 mm) 1162 (Întindere cablu spate 872 mm) 2015 (Întindere cablu spate 1620 mm) Lungime totală cu greutate bază, mm Greutatea medie de transport cabină MFWD / ROPS, kg 2895 / / / 3360

20 20 Suport profesional şi facil pe care puteţi conta. Noile tractoare Seria 5 John Deere sunt uşor de operat şi sunt concepute pentru a asigura fiabilitate de durată, şi productivitate superioară. Atunci când investiţi într-un tractor nou John Deere, primiţi mai mult decât ultima tehnologie. Primiţi asistenţa de neegalat al reprezentantului local John Deere. El face parte dintr-o reţea globală de dealeri de primă mână susţinuţi de o companie cu mai mult de 170 de ani de experienţă în afacerea fermelor/echipamentelor. Astfel, dacă aveţi nevoie de un service de rutină şi piese, reparaţii pe teren sau finanţare sau John Deere este devotaţ succesului dumneavoastră continuu. Acest text a fost realizat pentru o circulaţie la nivel mondial. Deşi sunt oferite informaţii generale, imagini şi descrieri, unele ilustraţii şi texte pot include finanţare, credite, asigurări, opţiuni pentru produse şi accesorii ce NU SUNT DISPONIBILE în toate regiunile. VĂ RUGĂM SĂ CONTACTAŢI REPREZENTANTUL DUMNEAVOASTRĂ LOCAL PENTRU MAI MULTE DETALII. John Deere îşi rezervă dreptul de a schimba specificaţiile şi designul produselor descrise în acest text fără o înştiinţare anterioară. Combinaţia de culori verde şi galben John Deere, simbolul căprioarei care sare şi JOHN DEERE sunt mărci înregistrate ale Deere & Company. YY ROM 12/09 1/1/2

TTX260 investiţie cu cost redus, performanţă bună

TTX260 investiţie cu cost redus, performanţă bună Lighting TTX260 investiţie cu cost redus, performanţă bună TTX260 TTX260 este o soluţie de iluminat liniară, economică şi flexibilă, care poate fi folosită cu sau fără reflectoare (cu cost redus), pentru

More information

Modalităţi de redare a conţinutului 3D prin intermediul unui proiector BenQ:

Modalităţi de redare a conţinutului 3D prin intermediul unui proiector BenQ: Modalităţi de redare a conţinutului 3D prin intermediul unui proiector BenQ: Proiectorul BenQ acceptă redarea conţinutului tridimensional (3D) transferat prin D-Sub, Compus, HDMI, Video şi S-Video. Cu

More information

TRACTOARE SERIA 6MC ŞI 6RC kw( hp) (97/68EC) cu Management Inteligent al Puterii

TRACTOARE SERIA 6MC ŞI 6RC kw( hp) (97/68EC) cu Management Inteligent al Puterii TRACTOARE SERIA 6MC ŞI 6RC 70-92 kw(95-125 hp) (97/68EC) cu Management Inteligent al Puterii 2 TRACTORUL MULTIFUNCŢIONAL DE LA JOHN DEERE Optimizarea productivităţii operaţiunilor dumneavoastră este posibilă

More information

Page 1 of 6 Motor - 1.8 l Duratorq-TDCi (74kW/100CP) - Lynx/1.8 l Duratorq-TDCi (92kW/125CP) - Lynx - Curea distribuţie S-MAX/Galaxy 2006.5 (02/2006-) Tipăriţi Demontarea şi montarea Unelte speciale /

More information

Pasul 2. Desaturaţi imaginea. image>adjustments>desaturate sau Ctrl+Shift+I

Pasul 2. Desaturaţi imaginea. image>adjustments>desaturate sau Ctrl+Shift+I 4.19 Cum se transformă o faţă în piatră? Pasul 1. Deschideţi imaginea pe care doriţi să o modificaţi. Pasul 2. Desaturaţi imaginea. image>adjustments>desaturate sau Ctrl+Shift+I Pasul 3. Deschideţi şi

More information

ECHIVALENTE PENTRU TOATĂ GAMA DE ECHIPAMENTE ORIGINALE PREZENTARE GENERALĂ A PRODUSELOR

ECHIVALENTE PENTRU TOATĂ GAMA DE ECHIPAMENTE ORIGINALE PREZENTARE GENERALĂ A PRODUSELOR ECHIVALENTE PENTRU TOATĂ GAMA DE ECHIPAMENTE ORIGINALE Indiferent unde aţi merge pe glob, aveţi toate şansele ca, atunci când aruncaţi o privire sub capotă, să daţi peste produse Gates. Gates este unul

More information

VISUAL FOX PRO VIDEOFORMATE ŞI RAPOARTE. Se deschide proiectul Documents->Forms->Form Wizard->One-to-many Form Wizard

VISUAL FOX PRO VIDEOFORMATE ŞI RAPOARTE. Se deschide proiectul Documents->Forms->Form Wizard->One-to-many Form Wizard VISUAL FOX PRO VIDEOFORMATE ŞI RAPOARTE Fie tabele: create table emitenti(; simbol char(10),; denumire char(32) not null,; cf char(8) not null,; data_l date,; activ logical,; piata char(12),; cap_soc number(10),;

More information

Ghid de instalare pentru program NPD RO

Ghid de instalare pentru program NPD RO Ghid de instalare pentru program NPD4758-00 RO Instalarea programului Notă pentru conexiunea USB: Nu conectaţi cablul USB până nu vi se indică să procedaţi astfel. Dacă se afişează acest ecran, faceţi

More information

GRAFURI NEORIENTATE. 1. Notiunea de graf neorientat

GRAFURI NEORIENTATE. 1. Notiunea de graf neorientat GRAFURI NEORIENTATE 1. Notiunea de graf neorientat Se numeşte graf neorientat o pereche ordonată de multimi notată G=(V, M) unde: V : este o multime finită şi nevidă, ale cărei elemente se numesc noduri

More information

SUBIECTE CONCURS ADMITERE TEST GRILĂ DE VERIFICARE A CUNOŞTINŢELOR FILIERA DIRECTĂ VARIANTA 1

SUBIECTE CONCURS ADMITERE TEST GRILĂ DE VERIFICARE A CUNOŞTINŢELOR FILIERA DIRECTĂ VARIANTA 1 008 SUBIECTE CONCURS ADMITERE TEST GRILĂ DE VERIFICARE A CUNOŞTINŢELOR FILIERA DIRECTĂ VARIANTA 1 1. Dacă expresiile de sub radical sunt pozitive să se găsească soluţia corectă a expresiei x x x 3 a) x

More information

Hama Telecomanda Universala l in l

Hama Telecomanda Universala l in l H O M E E N T E R T A I N M E N T Hama Telecomanda Universala l in l 00040081 2 6 5 3 12 1 14 13 4 8 7 9 17 4 10 16 15 Manual de utilizare Funcţia Tastelor 1. TV: Selectati aparatul pe care doriţi să-l

More information

Mail Moldtelecom. Microsoft Outlook Google Android Thunderbird Microsoft Outlook

Mail Moldtelecom. Microsoft Outlook Google Android Thunderbird Microsoft Outlook Instrucțiunea privind configurarea clienților e-mail pentru Mail Moldtelecom. Cuprins POP3... 2 Outlook Express... 2 Microsoft Outlook 2010... 7 Google Android Email... 11 Thunderbird 17.0.2... 12 iphone

More information

Productivitate fără compromisuri

Productivitate fără compromisuri NOU GAMA LOADALL AGRI T4i Productivitate fără compromisuri 526-56, 531-70, 535-95, 536-60, 536-70, 541-70, 550-80 DE CE SA FACEŢI COMPROMISURI? Noua serie de incarcatoare telescopice Loadall Agri a companiei

More information

Parcurgerea arborilor binari şi aplicaţii

Parcurgerea arborilor binari şi aplicaţii Parcurgerea arborilor binari şi aplicaţii Un arbore binar este un arbore în care fiecare nod are gradul cel mult 2, adică fiecare nod are cel mult 2 fii. Arborii binari au şi o definiţie recursivă : -

More information

Register your product and get support at www.philips.com/welcome Wireless notebook mouse SPM9800 RO Manual de utilizare a c b d e f g RO 1 Important Câmpurile electronice, magnetice şi electromagnetice

More information

24-28 t cp CAMIOANE ARTICULATE VOLVO. a25e, a30e

24-28 t cp CAMIOANE ARTICULATE VOLVO. a25e, a30e 24-28 t 305-343 cp CAMIOANE ARTICULATE VOLVO a25e, a30e VOLVO UN PARTENER DE ÎNCREDERE Nu este nici o surpriză că fiecare al doilea camion articulat construit astăzi în lume este un Volvo. Volvo este cel

More information

Split Screen Specifications

Split Screen Specifications Reference for picture-in-picture split-screen Split Screen-ul trebuie sa fie full background. The split-screen has to be full background The file must be exported as HD, following Adstream Romania technical

More information

Click pe More options sub simbolul telefon (în centru spre stânga) dacă sistemul nu a fost deja configurat.

Click pe More options sub simbolul telefon (în centru spre stânga) dacă sistemul nu a fost deja configurat. 1. Sus în stânga, click pe Audio, apoi pe Audio Connection. 2. Click pe More options sub simbolul telefon (în centru spre stânga) dacă sistemul nu a fost deja configurat. 3. 4. Alegeți opțiunea favorită:

More information

Aplicatii ale programarii grafice in experimentele de FIZICĂ

Aplicatii ale programarii grafice in experimentele de FIZICĂ Aplicatii ale programarii grafice in experimentele de FIZICĂ Autori: - Ionuț LUCA - Mircea MIHALEA - Răzvan ARDELEAN Coordonator științific: Prof. TITU MASTAN ARGUMENT 1. Profilul colegiului nostru este

More information

thermo stollar Rolete interioare DAY & NIGHT

thermo stollar Rolete interioare DAY & NIGHT thermo stollar 2013 Rolete interioare DAY & NIGHT CUPRINS Informaţii generale Tipuri de rolete de pânză ECO DAY&NIGHT - Componenţa de bază - Adaos suplimentar - Informaţii tehnice 2 2 3 3 4 BASIC DAY&NIGHT

More information

Dell Vostro Informaţii despre configurare şi funcţii. Vedere din faţă şi din spate. Despre avertismente

Dell Vostro Informaţii despre configurare şi funcţii. Vedere din faţă şi din spate. Despre avertismente Dell Vostro 5470 Informaţii despre configurare şi funcţii Despre avertismente AVERTISMENT: Un AVERTISMENT indică un pericol potenţial de deteriorare a bunurilor, de vătămare corporală sau de deces. Vedere

More information

Platformă de e-learning și curriculă e-content pentru învățământul superior tehnic

Platformă de e-learning și curriculă e-content pentru învățământul superior tehnic Platformă de e-learning și curriculă e-content pentru Proiect nr. 154/323 cod SMIS 4428 cofinanțat de prin Fondul European de Dezvoltare Regională Investiții pentru viitorul dumneavoastră. Programul Operațional

More information

D6N Buldozer cu şenile

D6N Buldozer cu şenile D6N Buldozer cu şenile Motor Modelul motorului Cat C6.6 ACERT Emisii U.S. Tier 4 Interim/EU Stage IIIB Putere brută SAE J1995 132 kw 177 hp Putere motor ISO 14396 129 kw 173 hp Putere motor ISO 14396 (DIN)

More information

Portable Compressors MOBILAIR M 12/M 12E

Portable Compressors MOBILAIR M 12/M 12E www.kaeser.com Portable Compressors MOBILAIR M 12/M 12E With the world-renowned SIGMA PROFILE FAD 1.2 Pressure 7 bar MOBILAIR M 12/M 12E Portable rotary screw compressor with SIGMA PROFILE A fully automatic,

More information

6. MPEG2. Prezentare. Cerinţe principale:

6. MPEG2. Prezentare. Cerinţe principale: 6. MPEG2 Prezentare Standardul MPEG2 VIDEO (ISO/IEC 13818-2) a fost realizat pentru codarea - în transmisiuni TV prin cablu/satelit. - în televiziunea de înaltă definiţie (HDTV). - în servicii video prin

More information

Split Screen Specifications

Split Screen Specifications Reference for picture-in-picture split-screen Cuvantul PUBLICITATE trebuie sa fie afisat pe toată durata difuzării split screen-ului, cu o dimensiune de 60 de puncte in format HD, scris cu alb, ca in exemplul

More information

FIN EST RUS GER HU SLO HR IT BIH SRB

FIN EST RUS GER HU SLO HR IT BIH SRB Suntem o societate comercială de distribuţie, care oferă livrarea de componente, eventual piese din tehnologia folosită pentru epurarea sau tratarea apelor reziduale, băilor şi a centrelor wellness, inclusiv

More information

Ghid de instalare in limba romana TE100-S16 TE100-S24

Ghid de instalare in limba romana TE100-S16 TE100-S24 Ghid de instalare in limba romana TE100-S16 TE100-S24 Table of of Contents Contents... 1. Inainte de Incepe... 2. Instalare fizicã... 3. Caracteristici tehnice... Rezolvare a problemelor ce ar putea sã

More information

Platformă de e-learning și curriculă e-content pentru învățământul superior tehnic

Platformă de e-learning și curriculă e-content pentru învățământul superior tehnic Platformă de e-learning și curriculă e-content pentru învățământul superior tehnic Proiect nr. 154/323 cod SMIS 4428 cofinanțat de prin Fondul European de Dezvoltare Regională Investiții pentru viitorul

More information

LESSON FOURTEEN

LESSON FOURTEEN LESSON FOURTEEN lesson (lesn) = lecţie fourteen ( fǥ: ti:n) = patrusprezece fourteenth ( fǥ: ti:nθ) = a patrasprezecea, al patrusprezecilea morning (mǥ:niŋ) = dimineaţă evening (i:vniŋ) = seară Morning

More information

22METS. 2. In the pattern below, which number belongs in the box? 0,5,4,9,8,13,12,17,16, A 15 B 19 C 20 D 21

22METS. 2. In the pattern below, which number belongs in the box? 0,5,4,9,8,13,12,17,16, A 15 B 19 C 20 D 21 22METS CLASA a IV-a 1. Four people can sit at a square table. For the school party the students put together 7 square tables in order to make one long rectangular table. How many people can sit at this

More information

lindab we simplify construction LindabTopline Țiglă metalică Roca Întoarcerea la natură

lindab we simplify construction LindabTopline Țiglă metalică Roca Întoarcerea la natură LindabTopline Țiglă metalică Roca Întoarcerea la natură Tradiţia ne inspiră Lindab Roca este un sistem complet de învelitori, dezvoltat de-a lungul a multor ani de cercetări, prin perfecţionarea continuă

More information

Ghid de Instalare Windows Vista

Ghid de Instalare Windows Vista Ghid de Instalare Windows Vista Înainte de a folosi aparatul acesta trebuie instalat împreună cu driverul. Vă rugăm să citiţi acest Ghid de Instalare Rapidă şi Ghid de Instalare Windows Vista pentru instrucţiuni

More information

Anexa 2. Instrumente informatice pentru statistică

Anexa 2. Instrumente informatice pentru statistică Anexa 2. Instrumente informatice pentru statistică 2.1. Microsoft EXCEL şi rutina HISTO Deoarece Microsoft EXCEL este relativ bine cunoscut, inclusiv cu unele funcţii pentru prelucrări statistice, în acest

More information

Operaţiile de sistem de bază

Operaţiile de sistem de bază System i Operaţiile de sistem de bază Versiunea 6 Ediţia 1 System i Operaţiile de sistem de bază Versiunea 6 Ediţia 1 Notă Înainte de a folosi aceste informaţii şi produsul pe care îl suportă, citiţi

More information

Cu ce se confruntă cancerul de stomac? Să citim despre chirurgia minim invazivă da Vinci

Cu ce se confruntă cancerul de stomac? Să citim despre chirurgia minim invazivă da Vinci Cu ce se confruntă cancerul de stomac? Să citim despre chirurgia minim invazivă da Vinci Opţiunile chirurgicale Cancerul de stomac, numit şi cancer gastric, apare atunci când celulele normale ies de sub

More information

Press review. Monitorizare presa. Programul de responsabilitate sociala. Lumea ta? Curata! TIMISOARA Page1

Press review. Monitorizare presa. Programul de responsabilitate sociala. Lumea ta? Curata! TIMISOARA Page1 Page1 Monitorizare presa Programul de responsabilitate sociala Lumea ta? Curata! TIMISOARA 03.06.2010 Page2 ZIUA DE VEST 03.06.2010 Page3 BURSA.RO 02.06.2010 Page4 NEWSTIMISOARA.RO 02.06.2010 Cu ocazia

More information

23% Obţineţi potenţialul unui sistem de control complet integrat. living.danfoss.ro

23% Obţineţi potenţialul unui sistem de control complet integrat. living.danfoss.ro living by Danfoss - controlul sistemelor de încălzire Obţineţi potenţialul unui sistem de control complet integrat Danfoss Link este soluția pentru controlul wireless al încălzirii care permite clienţilor

More information

Circuite Basculante Bistabile

Circuite Basculante Bistabile Circuite Basculante Bistabile Lucrarea are drept obiectiv studiul bistabilelor de tip D, Latch, JK şi T. Circuitele basculante bistabile (CBB) sunt circuite logice secvenţiale cu 2 stări stabile (distincte),

More information

SISTEME MULTI SPLIT. 90 Unitatea

SISTEME MULTI SPLIT. 90 Unitatea SISTEME MULTI SPLIT Cu ajutorul tehnologiei încorporată în sistemele de climatizare LG, viaţa dumneavoastră va deveni mai liniştită şi mai economică. 90 Unitatea exterioară 96 Unitatea interioară 106 Accesorii

More information

Telefon mobil EASYPHONE

Telefon mobil EASYPHONE Telefon mobil EASYPHONE Telefon mobil elegant într-un design modern, negru-argintiu, cu încărcător de masă. Comandă facilă Comanda telefonului mobil EVOLVEO EasyPhone a fost simplificată la maxim, prin

More information

Clasele de asigurare. Legea 237/2015 Anexa nr. 1

Clasele de asigurare. Legea 237/2015 Anexa nr. 1 Legea 237/2015 Anexa nr. 1 Clasele de asigurare Secţiunea A. Asigurări generale 1. accidente, inclusiv accidente de muncă şi boli profesionale: a) despăgubiri financiare fixe b) despăgubiri financiare

More information

Ghidul administratorului de sistem

Ghidul administratorului de sistem Ghidul administratorului de sistem SOFTWARE DE GESTIONARE A TERAPIEI PENTRU DIABET Română Accesarea fişierelor de date CareLink Pro stochează date despre utilizator şi dispozitiv într-un fişier de centralizare

More information

Curs 3 Word 2007 Cuprins

Curs 3 Word 2007 Cuprins Curs 3 Word 2007 Cuprins Stiluri... 2 Tipuri de stiluri... 2 Stilurile predefinite ale programului Word... 2 Stilul Normal... 3 Stilurile Heading (Titlu)... 3 Cum aplicati un stil unui text... 3 Crearea

More information

lindab we simplify construction Lindab Topline Ţiglă Metalică Roca Întoarcerea la natură

lindab we simplify construction Lindab Topline Ţiglă Metalică Roca Întoarcerea la natură Lindab Topline Ţiglă Metalică Roca Întoarcerea la natură Tradiţia ne inspiră Lindab Roca este un sistem complet de învelitori, dezvoltat de-a lungul a multor ani de cercetări, prin perfecţionarea continuă

More information

MANUAL DE INSTRUCTIUNI AD 70H

MANUAL DE INSTRUCTIUNI AD 70H Va multumim pentru achizitionarea produsului nostru. Va rugam sa cititi acest manual inainte de a face conexiunile si de a folosi acest produs. Pastrati acest manual pentru viitoare referinte. DVD player-ul

More information

Asistenţă Conţinutul ambalajului Cablu Ethernet Mărci comerciale Router cu modem AC1600 WiFi VDSL/ADSL Conformitate Cablu telefonic Router cu modem

Asistenţă Conţinutul ambalajului Cablu Ethernet Mărci comerciale Router cu modem AC1600 WiFi VDSL/ADSL Conformitate Cablu telefonic Router cu modem Asistenţă Vă mulţumim că aţi achiziţionat acest produs NETGEAR. După instalarea dispozitivului, localizaţi numărul de serie de pe eticheta produsului şi utilizaţi-l pentru înregistrarea produsului la adresa

More information

67239 EN V4114 NOUVAG AG, all rights reserved Subject to change. Unităţi de aspiraţie. de calitate elveţiană

67239 EN V4114 NOUVAG AG, all rights reserved Subject to change. Unităţi de aspiraţie. de calitate elveţiană 67239 EN V4114 NOUVAG AG, all rights reserved Subject to change Unităţi de aspiraţie de calitate elveţiană Cuprins Cuprins/Certificări 2 Matricea de produse 3 Vacuson 18 4 Vacuson 40 5 Vacuson 60 6 Exemple

More information

PREZENTARE INTERFAŢĂ MICROSOFT EXCEL 2007

PREZENTARE INTERFAŢĂ MICROSOFT EXCEL 2007 PREZENTARE INTERFAŢĂ MICROSOFT EXCEL 2007 AGENDĂ Prezentarea aplicaţiei Microsoft Excel Registre şi foi de calcul Funcţia Ajutor (Help) Introducerea, modificarea şi gestionarea datelor în Excel Gestionarea

More information

Manual de utilizare. Oricând aici pentru a vă ajuta BTS7000. Întrebare? Contactaţi Philips

Manual de utilizare. Oricând aici pentru a vă ajuta BTS7000. Întrebare? Contactaţi Philips Oricând aici pentru a vă ajuta Înregistraţi-vă produsul şi obţineţi asistenţă la www.philips.com/support Întrebare? Contactaţi Philips BTS7000 Manual de utilizare Cuprins 1 Important 2 Siguranţa 2 Grija

More information

Reprezentări grafice

Reprezentări grafice Reprezentări grafice Obiective: - realizarea graficelor pentru reprezentarea datelor; Problema 1: S-a realizat un studiu pe un lot format din 19 nou născuţi pentru care se urmăresc parametrii biomedicali:

More information

Maria plays basketball. We live in Australia.

Maria plays basketball. We live in Australia. RECAPITULARE GRAMATICA INCEPATORI I. VERBUL 1. Verb to be (= a fi): I am, you are, he/she/it is, we are, you are, they are Questions and negatives (Intrebari si raspunsuri negative) What s her first name?

More information

GHIDUL UTILIZATORULUI DE REŢEA

GHIDUL UTILIZATORULUI DE REŢEA Server de imprimantă cu protocoale multiple şi Ethernet integrat şi server de imprimantă cu Ethernet wireless GHIDUL UTILIZATORULUI DE REŢEA În acest Ghidul utilizatorului de reţea veţi găsi informaţii

More information

GHIDUL UTILIZATORULUI DE REŢEA

GHIDUL UTILIZATORULUI DE REŢEA Server de imprimantă Ethernet integrat multiprotocol GHIDUL UTILIZATORULUI DE REŢEA HL-5350DN HL-5380DN Vă rugăm să citiţi acest manual cu atenţie înainte de a utiliza aparatul. Păstraţi CD-ROM-ul într-un

More information

POMPĂ DE APĂ SUBMERSIBILĂ TPS / TVXC QDX / QX WQD / WQ

POMPĂ DE APĂ SUBMERSIBILĂ TPS / TVXC QDX / QX WQD / WQ POMPĂ DE APĂ SUBMERSIBILĂ TPS / TVXC QDX / QX WQD / WQ MANUAL DE UTILIZARE Cititi manualul de utilizare inainte de a folosi acest tip de echipament. Producator: Taizhou Yiju Mechanical and Electrical Products

More information

EtherNet/IP. 2 canale digitale SIL3 sigure ca FDI sau FDO (PP, PM) 4 canale digitale I/O non-safe. 2 mastere IO-Link sloturi V1.1. Figura 1.

EtherNet/IP. 2 canale digitale SIL3 sigure ca FDI sau FDO (PP, PM) 4 canale digitale I/O non-safe. 2 mastere IO-Link sloturi V1.1. Figura 1. EtherNet/IP Comutator Ethernet integrat 10 Mbps / 100 Mbps permise 2 x conectori tată M12, 4-pini, codaţi-d, conectare Ethernet-Fieldbus Carcasă armată cu fibră de sticlă Testat la şoc şi vibraţii Electronica

More information

ARHITECTURA CALCULATOARELOR 2003/2004 CURSUL 10

ARHITECTURA CALCULATOARELOR 2003/2004 CURSUL 10 ARHITECTURA CALCULATOARELOR 2003/2004 CURSUL 10 4.1.4 Ceasuri (semnale de tact) În majoritatea circuitelor digitale ordinea în care au loc evenimentele este critică. Uneori un eveniment trebuie să preceadă

More information

OPTIMIZAREA GRADULUI DE ÎNCĂRCARE AL UTILAJELOR DE FABRICAŢIE OPTIMIZING THE MANUFACTURING EQUIPMENTS LOAD FACTOR

OPTIMIZAREA GRADULUI DE ÎNCĂRCARE AL UTILAJELOR DE FABRICAŢIE OPTIMIZING THE MANUFACTURING EQUIPMENTS LOAD FACTOR OPTIMIZING THE MANUFACTURING EQUIPMENTS LOAD FACTOR OPTIMIZAREA GRADULUI DE ÎNCĂRCARE AL UTILAJELOR DE FABRICAŢIE Traian Alexandru BUDA, Magdalena BARBU, Gavrilă CALEFARIU Transilvania University of Brasov,

More information

Tehnologia Xerox ConnectKey. Ecosistemul de productivitate la locul de muncă.

Tehnologia Xerox ConnectKey. Ecosistemul de productivitate la locul de muncă. Tehnologia Xerox ConnectKey Ecosistemul de productivitate la locul de muncă. Nu este un aparat. Este un asistent inteligent care vă ajută în activitate. Locul de muncă actual este atât de evoluat, încât

More information

HAWKER MODULAR CHARGERS

HAWKER MODULAR CHARGERS SOLUŢIEDE ÎNCĂRCARE ACUMULATORI HAWKER MODULAR CHARGERS CONCEPT MODULAR: PUNÂND BAZELE UNUI NOUSTANDARD SOLUŢIE DE ÎNCĂRCARE SYSTEM SERVICE & ACCESSORIES MODULAR CHARGERS PERFORMANŢĂ ŞI FIABILITATE MAXIME

More information

Teoreme de Analiză Matematică - II (teorema Borel - Lebesgue) 1

Teoreme de Analiză Matematică - II (teorema Borel - Lebesgue) 1 Educaţia Matematică Vol. 4, Nr. 1 (2008), 33-38 Teoreme de Analiză Matematică - II (teorema Borel - Lebesgue) 1 Silviu Crăciunaş Abstract In this article we propose a demonstration of Borel - Lebesgue

More information

riptografie şi Securitate

riptografie şi Securitate riptografie şi Securitate - Prelegerea 16 - Criptografia asimetrică Adela Georgescu, Ruxandra F. Olimid Facultatea de Matematică şi Informatică Universitatea din Bucureşti Cuprins 1. Limitările criptografiei

More information

Conţinutul ambalajului

Conţinutul ambalajului Asistenţă tehnică Vă mulţumim că aţi ales produsele NETGEAR. După instalarea dispozitivului, localizaţi numărul de serie de pe eticheta produsului şi utilizaţi-l pentru înregistrarea produsului la adresa

More information

CE LIMBAJ DE PROGRAMARE SĂ ÎNVĂŢ? PHP vs. C# vs. Java vs. JavaScript

CE LIMBAJ DE PROGRAMARE SĂ ÎNVĂŢ? PHP vs. C# vs. Java vs. JavaScript Vizitaţi: CE LIMBAJ DE PROGRAMARE SĂ ÎNVĂŢ? PHP vs. C# vs. Java vs. JavaScript Dacă v-aţi gândit să vă ocupaţi de programare şi aţi început să analizaţi acest domeniu, cu siguranţă v-aţi întrebat ce limbaj

More information

Seria Plantronics M70 - M90. Ghid de utilizare

Seria Plantronics M70 - M90. Ghid de utilizare Seria Plantronics M70 - M90 Ghid de utilizare Cuprins Bun venit 3 Conţinutul pachetului* 4 Selectaţi limba 5 Împerecheaţi casca 6 Prezentare generală căşti 7 Siguranţa înainte de toate 7 Preluaţi controlul

More information

COSTUL DE OPORTUNITATE AL UNUI STUDENT ROMÂN OPPORTUNITY COST OF A ROMANIAN STUDENT. Felix-Constantin BURCEA. Felix-Constantin BURCEA

COSTUL DE OPORTUNITATE AL UNUI STUDENT ROMÂN OPPORTUNITY COST OF A ROMANIAN STUDENT. Felix-Constantin BURCEA. Felix-Constantin BURCEA COSTUL DE OPORTUNITATE AL UNUI STUDENT ROMÂN Felix-Constantin BURCEA Abstract A face compromisuri implică întotdeauna a compara costuri şi beneficii. Ce câştigi reprezintă beneficiul, care de obicei depinde

More information

Piese de schimb BF Cele mai bune performanţe la sarcini mari

Piese de schimb BF Cele mai bune performanţe la sarcini mari Piese de schimb BF Cele mai bune performanţe la sarcini mari Gamă largă de piese de schimb pentru motoare Diesel Durată de viaţă de trei milioane de kilometri la sarcină zilnică de 30 de tone Sistemele

More information

CUPRINS REDRESOARE. RO: Banner Baterii Romania s.r.l., B-dul Biruinteii nr. 67, RO Pantelimon, jud. llfov România, Telefon: +4/021/

CUPRINS REDRESOARE. RO: Banner Baterii Romania s.r.l., B-dul Biruinteii nr. 67, RO Pantelimon, jud. llfov România, Telefon: +4/021/ CUPRINS REDRESOARE Accugard Bike Accugard Car Accucharger 12-10 Accucharger 12-20 Accucharger 12/24-20 Accucharger 24-10 Accucharger Pro 35A Încărcător Accumate 612 Încărcător Accu Pro Indicator Comfort

More information

FISA DE EVIDENTA Nr 1/

FISA DE EVIDENTA Nr 1/ Institutul National de Cercetare-Dezvoltare Turbomotoare -COMOTI Bdul Iuliu Maniu Nr. 220D, 061126 Bucuresti Sector 6, BUCURESTI Tel: 0214340198 Fax: 0214340240 FISA DE EVIDENTA Nr 1/565-236 a rezultatelor

More information

Display Quick Reference Guide

Display Quick Reference Guide Display Quick Reference Configurare Rezumat Universal Terminal Cameră Selecţie configuraţie operaţională Arătură Semănare Aplicare Recoltă Gestionarea apei Ghidare Case IH MX 290, 24r Echipament Denumire

More information

Asistenţă tehnică. Conţinutul ambalajului. Router WiFi Dual Band 11ac R6200 Ghid de instalare

Asistenţă tehnică. Conţinutul ambalajului. Router WiFi Dual Band 11ac R6200 Ghid de instalare Asistenţă tehnică Vă mulţumim că aţi ales produsele NETGEAR. După instalarea dispozitivului, localizaţi seria pe eticheta produsului şi utilizaţi-o pentru a înregistra produsul la www.netgear.com/register.

More information

Analele Universităţii Constantin Brâncuşi din Târgu Jiu, Seria Inginerie, Nr. 4/2011

Analele Universităţii Constantin Brâncuşi din Târgu Jiu, Seria Inginerie, Nr. 4/2011 PROIECTAREA ŞI REALIZAREA UNUI LIMBAJ DE PROGRAMARE ÎN CODUL G PENTRU REPERUL CASETĂ R290, COMPONENTĂ A PRODUSULUI GHIRLANDĂ C3G 1800,2000,2250 Iovanov Valeria Victoria, Colegiul Tehnic Nr. 2, Târgu-Jiu,

More information

Imprimantă profesională de etichete/bonuri TD-2020/TD-2120N/TD-2130N

Imprimantă profesională de etichete/bonuri TD-2020/TD-2120N/TD-2130N TD-2020/TD-2120N/TD-2130N Imprimantă profesională de etichete/bonuri Completaţi golul dintre imprimarea desktop şi mobilă cu gama TD-2000 de imprimante compacte rapide - Îmbunătăţiţi productivitatea muncii

More information

FISA DE EVIDENTA Nr 2/

FISA DE EVIDENTA Nr 2/ Institutul National de Cercetare-Dezvoltare Turbomotoare -COMOTI Bdul Iuliu Maniu Nr. 220D, 061126 Bucuresti Sector 6, BUCURESTI Tel: 0214340198 Fax: 0214340240 FISA DE EVIDENTA Nr 2/565-237 a rezultatelor

More information

Router AC1600 Smart WiFi

Router AC1600 Smart WiFi Mărci comerciale NETGEAR, sigla NETGEAR şi Connect with Innovation sunt mărci comerciale şi/sau mărci comerciale înregistrate ale NETGEAR, Inc. şi/sau ale filialelor sale în Statele Unite şi/sau alte ţări.

More information

VG23AH Monitor LCD. Ghidul utilizatorului

VG23AH Monitor LCD. Ghidul utilizatorului VG23AH Monitor LCD Ghidul utilizatorului Cuprins Note... iii Informaţii referitoare la siguranţa... iv Îngrijire şi curăţare... v 1.1 Bine aţi venit!... 1-1 1.2 Conţinut pachet... 1-1 1.3 Introducere monitor...

More information

Cele mai bune practici în mentenanţă Bruce Hiatt

Cele mai bune practici în mentenanţă Bruce Hiatt Cele mai bune practici de mentenanţă Ref.doc. MI 113 - NOTĂ TEHNICĂ Cele mai bune practici în mentenanţă Bruce Hiatt Implementarea unui program de mentenanţă a utilajelor dinamice în treisprezece paşi

More information

Ghidul utilizatorului

Ghidul utilizatorului Ghidul utilizatorului Xperia M5 E5603/E5606/E5653 Cuprins Noţiuni de bază... 7 Despre acest ghid al utilizatorului...7 Prezentare generală... 8 Asamblarea...9 Protecţia ecranului...10 Prima pornire a dispozitivului...

More information

Application form for the 2015/2016 auditions for THE EUROPEAN UNION YOUTH ORCHESTRA (EUYO)

Application form for the 2015/2016 auditions for THE EUROPEAN UNION YOUTH ORCHESTRA (EUYO) Application form for the 2015/2016 auditions for THE EUROPEAN UNION YOUTH ORCHESTRA (EUYO) Open to all born between 1 January 1990 and 31 December 2000 Surname Nationality Date of birth Forename Instrument

More information

DIRECTIVA HABITATE Prezentare generală. Directiva 92/43 a CE din 21 Mai 1992

DIRECTIVA HABITATE Prezentare generală. Directiva 92/43 a CE din 21 Mai 1992 DIRECTIVA HABITATE Prezentare generală Directiva 92/43 a CE din 21 Mai 1992 Birds Directive Habitats Directive Natura 2000 = SPAs + SACs Special Protection Areas Special Areas of Conservation Arii de Protecţie

More information

2009MY Subaru Forester 2.0D

2009MY Subaru Forester 2.0D 2009MY Subaru Forester 2.0D MOTORUL SUBARU BOXER DIESEL Informaţii pentru presă Septembrie 2008 Fuji Heavy Industries Ltd. 1 Forester 2.0D: Obiectivul dezvoltării SUBARU BOXER DIESEL este o nouă generaţie

More information

Manualul operatorului

Manualul operatorului Manualul operatorului Semănătoare cu un disc şi transport compact P/N Amity Technology, LLC 2800 7th Avenue North Fargo, ND 58102 (701) 232-4199 www.amitytech.com AMITY TECHNOLOGY, LLC LIMITED WARRANTY

More information

Raionul Şoldăneşti la 10 mii locuitori 5,2 4,6 4,4 4,8 4,8 4,6 4,6 Personal medical mediu - abs,

Raionul Şoldăneşti la 10 mii locuitori 5,2 4,6 4,4 4,8 4,8 4,6 4,6 Personal medical mediu - abs, Indicatorii de bază privind sănătatea populaţiei raionului şi rezultatele de activitate a instituţiilor medico - sanitare publice Reţeaua instituţiilor medicale: -spitale republicane 17 - - - - - - -spitale

More information

Sistemul multifuncţional Xerox ColorQube

Sistemul multifuncţional Xerox ColorQube ColorQube 9301/9302/9303 A3 Sistem multifuncţional color Sistemul multifuncţional Xerox ColorQube 9301/9302/9303 Culori excepţionale la un preţ avantajos Succesul afacerii dumneavoastră se crează prin

More information

Manual de utilizare QL-700. Imprimantă de etichete

Manual de utilizare QL-700. Imprimantă de etichete Manual de utilizare Imprimantă de etichete QL-700 Asiguraţi-vă că aţi citit şi aţi înţeles acest manual înainte de a utiliza aparatul. Vă recomandăm să păstraţi acest manual la îndemână pentru consultări

More information

W7000+/W7500 Proiector digital Seria Home Cinema Manual de utilizare

W7000+/W7500 Proiector digital Seria Home Cinema Manual de utilizare W7000+/W7500 Proiector digital Seria Home Cinema Manual de utilizare Cuprins Instrucţiuni importante privind siguranţa... 3 Vedere de ansamblu... 6 Conţinutul ambalajului...6 Baterii pentru telecomandă...7

More information

Manual de utilizare 32PFH PFT PFH PFT PFH PFT5300

Manual de utilizare 32PFH PFT PFH PFT PFH PFT5300 Register your product and get support at series www.philips.com/welcome Manual de utilizare 32PFH5300 32PFT5300 40PFH5300 40PFT5300 50PFH5300 50PFT5300 Cuprins 1 Noul meu televizor 1.1 Smart TV 3 1.2 Galerie

More information

Declaraţie privind interferenţa radio FCC de clasă B

Declaraţie privind interferenţa radio FCC de clasă B HP191 HSG1097 Vă rugăm să citiţi cu atenţie acest manual înainte de a utiliza monitorul. Acest manual trebuie păstrat pentru consultări ulterioare. Declaraţie privind interferenţa radio FCC de clasă B

More information

2016 Digital Terrestrial Television transition in Romania

2016 Digital Terrestrial Television transition in Romania 2016 Digital Terrestrial Television transition in Romania Laurentiu TANASE Expert, Broadcasting Unit, Radio Spectrum and Numbering Management Executive Division, ANCOM Bucharest, 21 March 2016, ITU Regional

More information

7.2 Instalare canal Meniul Acasă ghid TV Surse Lista de surse EasyLink D 47.

7.2 Instalare canal Meniul Acasă ghid TV Surse Lista de surse EasyLink D 47. Register your product and get support at www.philips.com/welcome 7800 series 42PUK7809 42PUS7809 42PUS7809 49PUK7809 49PUS7809 49PUS7809 55PUK7809 55PUS7809 55PUS7809 Manual de utilizare Cuprins 1 Noul

More information

Lyric Termostatele inteligente T6 şi T6R

Lyric Termostatele inteligente T6 şi T6R Lyric Termostatele inteligente T6 şi T6R RO Ghid de utilizare Lyric T6 Termostat programabil Lyric T6R Termostat programabil wireless Funcţiile termostatelor inteligente T6 şi T6R Se conectează la Internet

More information

Manual de utilizare. Oricând aici pentru a vă ajuta HTL5130B. Întrebare? Contactaţi Philips

Manual de utilizare. Oricând aici pentru a vă ajuta HTL5130B. Întrebare? Contactaţi Philips Oricând aici pentru a vă ajuta Înregistraţi-vă produsul şi obţineţi asistenţă la www.philips.com/support Întrebare? Contactaţi Philips HTL5130B Manual de utilizare Cuprins 1 Important 2 Ajutor şi asistenţă

More information

PETK Kit Conexiune la alimentare şi terminare de capăt PROCEDURI DE INSTALARE PETK-1 pentru BSX, RSX, VSX PETK-2 pentru KSX, HTSX PETK-3 pentru HPT,

PETK Kit Conexiune la alimentare şi terminare de capăt PROCEDURI DE INSTALARE PETK-1 pentru BSX, RSX, VSX PETK-2 pentru KSX, HTSX PETK-3 pentru HPT, PETK Kit Conexiune la alimentare şi terminare de capăt PROCEDURI DE INSTALARE PETK-1 pentru BSX, RSX, VSX PETK-2 pentru KSX, HTSX PETK-3 pentru HPT, FP PETK-3-ECM pentru HPT, FP PETK-3-ZT pentru HPT, FP

More information

GREUTATE INALTIME IMC TAS TAD GLICEMIE

GREUTATE INALTIME IMC TAS TAD GLICEMIE Corelaţii Obiective: - Coeficientul de corelaţie Pearson - Graficul de corelaţie (XY Scatter) - Regresia liniară Problema 1. Introduceţi în Excel următorul tabel cu datele a 30 de pacienţi aflaţi în atenţia

More information

7,006,223 (Dermoscopy Epiluminescence Device Employing Cross and Parallel Polarization) Distribuitor: ITALTRADE & CO

7,006,223 (Dermoscopy Epiluminescence Device Employing Cross and Parallel Polarization) Distribuitor: ITALTRADE & CO DermLite alumina 2008 3Gen, LLC Toate drepturile rezervate 3Gen United States Patents Include: DermLite, 3Gen şi Lumio sunt marcă înregistrată 7,006,223 (Dermoscopy Epiluminescence Device Employing Cross

More information

Ghidul utilizatorului

Ghidul utilizatorului Ghidul utilizatorului Xperia Z2 D6502/D6503 Cuprins Noţiuni de bază... 7 Despre acest ghid al utilizatorului...7 Prezentare generală... 7 Asamblare...8 Protecţia ecranului...10 Prima pornire a dispozitivului...

More information

GHIDUL UTILIZATORULUI DE REŢEA

GHIDUL UTILIZATORULUI DE REŢEA Server de imprimare multifuncţional pentru conexiune Ethernet multiprotocol prin cablu şi server de imprimare multifuncţional pentru conexiune Ethernet fără fir GHIDUL UTILIZATORULUI DE REŢEA Acest Ghidul

More information

SORIN CERIN STAREA DE CONCEPŢIUNE ÎN COAXIOLOGIA FENOMENOLOGICĂ

SORIN CERIN STAREA DE CONCEPŢIUNE ÎN COAXIOLOGIA FENOMENOLOGICĂ SORIN CERIN STAREA DE CONCEPŢIUNE ÎN COAXIOLOGIA FENOMENOLOGICĂ EDITURA PACO Bucureşti,2007 All right reserved.the distribution of this book without the written permission of SORIN CERIN, is strictly prohibited.

More information

APLĂCI DE ACCES DIN MATERIAL COMPOZIT PENTRU SARCINI MARI PLATFORME DE LUCRU PROTECŢIA SOLULUI CĂI DE ACCES PORTABILE PLĂCI SUPORT PENTRU UTILAJE

APLĂCI DE ACCES DIN MATERIAL COMPOZIT PENTRU SARCINI MARI PLATFORME DE LUCRU PROTECŢIA SOLULUI CĂI DE ACCES PORTABILE PLĂCI SUPORT PENTRU UTILAJE APLĂCI DE ACCES DIN MATERIAL COMPOZIT PENTRU SARCINI MARI PLATFORME DE LUCRU PROTECŢIA SOLULUI CĂI DE ACCES PORTABILE PLĂCI SUPORT PENTRU UTILAJE TELEFON 212-953-9123 FAX 212-953-1117 www.megadeckrigmats.com

More information

Manual de utilizare 32PFS PFS PFS5501

Manual de utilizare 32PFS PFS PFS5501 Register your product and get support at 5501 series www.philips.com/welcome Manual de utilizare 32PFS5501 40PFS5501 49PFS5501 Cuprins 1 Tur TV 4 9 Înregistrare şi Pauză TV 1.1 Televizor Philips Android

More information